Meer resultaten voor condoom maat bepalen

   
condoom maat bepalen
 
Een passend condoom veilige seks Condooms Kopen Anoniem GRATIS Verzending Condoom.nl.
Meet de omtrek, om jouw maat condoom te bepalen. Meet in erectie de penisomtrek met behulp van een meetlint. Meet met een gewoon meetlint de omtrek van de penis in centimeters. of download hier onze condoom meter. Geen zin om te printen of geen printer?
Bepaal nu eenvoudig jouw condoom maat met de condoommeter.
Bij het bepalen van de juiste maat is het vooral belangrijk dat de omtrek van de penis overeenkomt met de maat van de condooms. De lengte van je penis is hierbij minder belangrijk. Wanneer de lengte van een condoom te lang is, kan je namelijk het condoom niet helemaal afrollen.
Het condoom Men's' Health.
En uit het Durex Penismaten Onderzoek 2001, waaruit bleek dat bijna de helft van de respondenten meent dat het condoom dat ze gebruiken beter zou kunnen passen, zou je kunnen afleiden dat het gros van de mannen helemaal niet op deze maat let bij de aanschaf van een pak condooms.
Wingman. Real. Easy.
Omtrek in centimeter CM Condoom maat nominale breedte. Welke maat heeft het Wingman Condoom? Het Wingman Condoom is verkrijgbaar in de meest voorkomende maat in Nederland: een nominale breedte van 56 mm. Dit is de breedte van het condoom gemeten als het condoom plat op tafel ligt.
Condoom maat bepalen Condoom.NU.
Naast het feit dat het erg onprettig is en je de vrijpartij zelfs moet afbreken, is het ook nog eens erg onveilig! Een condoom dat te strak zit kan namelijk scheuren of terugrollen en een te los zittend condoom kan afglijden. Door je Condoom maat te bepalen kun je dit voorkomen.
MySize condooms op maat Anoniem Gratis Verzending.
Dit omdat de lengte van een condoom toeneemt naar mate de nominale breedte groter wordt. Condooms maat bepalen. Benieuwd naar welke maat condoom bij jou past? Meten is weten, bepaal jou maat condoom. Vandaar dat het merk My Size ook werkt met verschillende omtrek maten.:
Condooms op Maat Condomerie.
Meet de omtrek van de penis in erectie op ongeveer 1 cm vanaf de basis en noteer de maat in millimeters. Bekijk een video over het meten van de penis of lees meer over het vinden van een goed passend condoom.
Condoomwijzer Jouw condoommaat bepalen Because size does matter!
Jouw condoommaat bepalen. Bestaan er verschillende dan? De maat van een stijve penis verschilt van persoon tot persoon. Omdat een condoom, net als kleding, toch goed moet passen zijn er dus meerdere maten en pasvormen verkrijgbaar. Een goed passend condoom maakt veilig vrijen veel leuker omdat het niet alleen de kans op scheuren of afglijden verkleint, maar ook gevoeligheid, comfort en dus plezier verhoogt!
Ieder z'n' eigen maat MySize Condooms.
is het condoom te lang, dan rol je het laatste stukje niet af.; is het condoom iets te kort, dan rol je het gewoon zover mogelijk af. Hoe meet je de maat van je penis voor de juiste condooms? Met een gewoon meetlint.:
Digitale Condoom Maat Meter Condoomfabriek.nl.
Condoom maat bepalen met de Digitale Condoom Maat Meter. Erg leuk dit verhaal, maar hoe kom ik erachter wat de juiste condoom maat is? Eigenlijk is dit heel eenvoudig dankzij de Digitale Condoom Maat Meter welke wij hebben ontwikkeld: pak een meetlint, ga naar de Digitale Condoom Maat Meter onderaan deze pagina, meet en vul de juiste waarden in waarna er razendsnel wordt berekend welke condoom maat voor jou de juiste is.
Welke maat condoom moet ik hebben?
Het is erg verstandig om dit goed te bepalen want als je niet de juiste maat condoom gebruikt, is de kans op afglijden of scheuren groter. Hierdoor ben je niet meer beschermd tegen zwangerschap of seksueel overdraagbare ziekten. De juiste maat condoom is dus belangrijk voor een optimaal draagcomfort en hiermee zorgeloos te kunnen genieten van het vrijen.

Contacteer ons