Resultaten voor durex condooms kruidvat

   
durex condooms kruidvat
 
Durex condooms Durex Play, en meer Drogisterij.net.
Naast condooms heeft Durex ook een uitgebreid assortiment aan glijmiddel, massageolie en seksspeeltjes. Ook biedt Durex verschillende lijnen aan, bijvoorbeeld.: Durex Classic: Het standaard condoom, betrouwbaar en comfortabel. Durex Extra Safe: Voor absolute zekerheid met een iets dikker condoom, zonder verlies van comfort.
5 Redenen om Geen Durex Performa Condooms te Kopen.
Met de Durex Performa zou je je performance oftewel prestatie in het Nederlands kunnen verbeteren. Daarmee bedoelen ze dat je het langer kunt uit stellen uithouden, oftewel het uitstellen van je zaadlozing. De condooms zijn verkrijgbaar in pakjes van 3, 12, 24 en 72 condooms.
allergie voor kruidvat condooms, ben ik de enige? Viva Forum.
als sekswerker gebruik ik altijd condooms, vandaar, zonder condoom geen seks, ook niet pijpen. DainBramage dinsdag 16 december 2014 1817.: Alle reacties Link kopieren. Kruidvat is geen merk-condoom. Het is slechts één van de vele uitvoeringen zoals verkocht als huismerk. Je kunt ook iets minder zuinig zijn en Durex ultra thin kopen.
Koop latex-vrije condooms.
Als u allergisch bent voor latex dan zijn deze latex vrije condooms niet latex condooms ideaal. Latex-vrije condooms zijn gemaakt van polyurethaan of polyisopreen en zijn dunner dan gewone latex condooms. Latex-vrije condooms staan bekend om hun natuurlijke gevoel en kan gebruikt worden met water en olie gebaseerde glijmiddelen.
condooms durex durex condooms kruidvat.
ikzelf heb altijd het gevoel dat durex de beste condooms zijn, de ferraris van het productassortiment. maar dat is dus eigenlijk onzin aangezien zowel durex als een kruidvat merk aan bepaalde eissen moet voldoen. Durex Real Feeling Latexvrije Condooms Kruidvat.
SEX / Het waarom van het grote prijsverschil tussen condooms? forum.fok.nl.
een verschil van meer dan de helft. ikzelf heb altijd het gevoel dat durex de beste condooms zijn, de ferraris van het productassortiment. maar dat is dus eigenlijk onzin aangezien zowel durex als een kruidvat merk aan bepaalde eissen moet voldoen.
bol.com Durex Performax Intense Condooms 10 stuks.
Durex Condooms Orgasm'Intense' 10 stuks. Durex Performa Condooms 12 stuks. Durex Pleasure Me Condooms 12 stuks. Durex Real Feeling Latex Vrij Condooms 10 stuks. Durex Classic Natural Condooms 24 stuks. Durex Feeling Sensitive Condooms 24 stuks. Durex Intense Orgasmic Gel 10 ml.
Condooms Kruidvat New.
Zet op verlanglijstje. Kruidvat Classic Condooms. Zet op verlanglijstje. Kruidvat Ultra Thin Condooms. Zet op verlanglijstje. Kruidvat Ultra Thin Condooms. Zet op verlanglijstje. Durex Extra Safe Condooms. Zet op verlanglijstje. Kruidvat Smooth Condooms. Zet op verlanglijstje. Durex Classic Natural Condooms.
Condooms kruidvat condooms kopen BESLIST.be o.a. Durex.
Durex Classic Natural Condooms 20 st. De Classic Natural Condooms 20 st van Durex zijn ultra dunne transparante condooms met een anatomische vorm. De condooms zijn geproduceerd van natuurlijk rubber latex waardoor ze geen hele sterke latex geur hebben. Het reservoir aan de bovenzijde van het condoom bevat een extra niet-zaaddodend glijmiddel. Het condoom heeft een breedte van 54 mm.Ken. zijn speciaal ontwikkeld voor prettige en hygiÃnische seks tijdens de menstruatie. Gynotex Wet bevat aseptisch glijmiddel, zodat u de tampon niet zelf meer moet voorzien van een glijmiddel. Soft tampons geven een veilig en zeker gevoel bij sport en zijn prettig in gebruik bij saunabezoek. Het doosje bevat 6 Gynotex Wet tampons.Kijk voor meer info. 12 Pasante Delay condooms. Pasante Delay condooms zijn speciale condooms om langer van de seks te kunnen genieten. Ze helpen om de penis iets minder gevoelig te maken, en het klaarkomen uit te stellen.Het glijmiddel aan de binnenkant van de Pasante Delay condooms bevat Lidocaïne slechts 1%, een stof met een licht verdovende werking.De condooms zijn voorzien van glijmiddel. Zie volgende pagina. Zie volgende pagina. Zie volgende pagina. Zie volgende pagina. Zie volgende pagina. Zie volgende pagina. Condooms kruidvat Condooms.
Condomerie Veganistische Condooms.
Veganistische condooms: normaler dan je denkt. In het productieproces van vloeibaar rubber tot condoom wordt soms caseine gebruikt. Caseïne is een dierlijk eiwit dat ook in melk zit. Bij het produceren van veganistische condooms wordt dit dierlijke eiwit vervangen door een alternatief.
Waar kan je glijmiddel kopen? Veilig genieten.
Het assortiment is in de meeste winkels echter zeer beperkt. Veel filialen van het Kruidvat hebben bijvoorbeeld slechts één kleine counter van Durex. Hierin zijn slechts enkele soorten te vinden en alleen van het merk Durex. Wil je een ruim assortiment zodat je een goede keuze kunt maken, dan kun je gemakkelijk glijmiddel bestellen op het internet, waar je een keuze kunt maken uit meer dan honderden soorten.

Contacteer ons