Op zoek naar wingman condoom?

   
wingman condoom
 
Gratis Condoom Test op de Wallen Wingman Condoms.
Voor wie Wingman condooms nog niet kent, dit ontwerp van Nederlandse bodem maakt condoomgebruik makkelijker, plezieriger en veiliger. Om het condoom zit een clipje met vleugels waardoor het condoom om te doen is in 2 seconden, zelfs met 1 hand en in het donker.
Wingman condooms bestellen Anoniem via CondoosEnzo Soa Aids Nederland.
Bredere en superdunne transparante condooms met siliconen glijmiddel met 2 handige vleugels om het condoom makkelijker om te doen. Met één hand je condoom veilig om doen! Nooit meer het condoom verkeerd om of lucht in de top. Doe het Wingman condoom als volgt om.:
Wingman condooms met clip voor makkelijker omdoen Condoom Anoniem.
Bekijk onderstaande filmpjes om te zien hoe je een Wingman Condoom afrolt met één of twee handen.: In winkelwagen 36 condooms en GRATIS Lube 100ml. Voor de Wingman-fans: voordeelpakket met 3 doosjes van 12 condooms met een flacon Wingman Lube 100ml.
Wingman Condooms 8st kopen bij De Online Drogist.
Verwijder de vleugels van het condoom door ze van het lichaam weg te draaien langs het punt waar de vleugels met elkaar verbonden zijn. Het condoom is nu klaar voor gebruik. Heeft u een vraag over Wingman Condooms 8ST? whatsapp 06 13503237.
WINGMAN CONDOOMS CondoomWereld.
EXTRA SAFE CONDOOMS. ORGASME VERTRAGENDE CONDOOMS. Home / CONDOOMS / WINGMAN CONDOOMS WINGMAN CONDOOMS. Alle 2 resultaten. Sorteer op populariteit. Op gemiddelde waardering sorteren. Sorteren op nieuwste. Sorteer op prijs: laag naar hoog. Sorteer op prijs: hoog naar laag. Wingman Condooms 12 stuks.
Nederlands condoom met vleugels maakt furore op Hannover Messe De Volkskrant. Deel dit artikel.
Redactie 9 april 2014, 1531.: De productontwerpers van Wingman bedachten een oplossing voor het onhandige gebruik van de klassieke condoom: geef het condoom vleugels waarmee je het condoom makkelijk kunt afrollen, zelfs met één hand in het donker, zodat je het rubber zelf niet hoeft aan te raken, aldus producent Wingman Condoms uit Delft.
Wingman MADE BY REANIMATION.:
De animatie draait rondom het condoom als karakter die de voor en nadelen van condoom gebruik belicht. De uiteindelijke versie is wat gecensureerd en heeft iets minder bloot dan voorgaande versies.: Klant: Wingman condoms MLK buro voor film. Opdracht: Animatie over nieuwe condoom.
Diverse condooms, waaronder het Wingman condoom. Bestel nu bij leef.nl.
Nieuw is het zogenaamde Wingman condoom dat met een hand is om te doen en aanvoelt alsof men geen condoom draagt. Ook het bekende merk Durex heeft veel soorten condooms, van vederlicht tot extra spannend. Kies hier het condoom wat u het prettigst vindt.
Wingman condooms nu ook verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister ANP Pers Support De kortste weg naar publiciteit.
Hét condoom met vleugels neemt een hoge vlucht. Vanaf vandaag zijn de Wingman condooms verkrijgbaar in de meer dan 1.250 filialen van Kruidvat en Trekpleister. Deze nieuwe generatie condooms van Nederlandse bodem rekent af met alle ongemakken van traditionele condooms.
Wingman condooms kopen? Bestel ze nu bij 1001 Condooms!
Draai de vleugels weg and have a safe flight! Wingman condoom kopen. Het is misschien even wennen, een condoom met vleugels, maar je voelt er niks van. En als je eenmaal de voordelen ervaren hebt, wil je volgens Wingman nooit meer wat anders. De condoom is uitvoerig getest en 100% veilig. Bovendien voorkomt de condoom ongemakkelijke momenten doordat deze makkelijker om te doen is. De wingman, en nog 500 andere soorten condooms, koop je makkelijk en anoniem bij 1001condooms.nl.
bol.com Wingman Condooms 8 stuks.
Het condoom van Wingman kun je makkelijk omdoen door het gebruik van zogenaamde vleugels, zelfs in het donker of met één hand. Daarnaast is deze manier ook veiliger omdat er geen contact met je nagels is en je het condoom niet verkeerd om kunt doen.

Contacteer ons