Meer resultaten voor durex elite

   
durex elite
 
Durex Elite Condooms 24 Stuks Drogisterij online BESLIST.nl Ruim assortiment.
Het dunste condoom van Durex met glijmiddel dat gemiddeld 20% dunner is dan Durex Fetherlite en de Durex Elite condooms, zonder hiervoor aan veiligheid in te leverenDe speciaal ontwikkelde Sensi-Fit technologie zorgt voor een iets strakkere pasvorm en extra veel gevoel in de top van het condoom.
Durex Elite Condooms 36st Condooms.nl.
Durex Elite Condooms zijn ultra dunne condooms waardoor de man nog meer voelt en daardoor nog meer kan genieten. Ondanks dat dit condoom dunner is dan het standaard Durex condoom, is dit ultra dunne condoom van Durex net zo veilig!
bol.com Durex Elite /sensitivo suave144 stuks Condooms.
Eigenschappen Durex Elite: Smaak: Neutraal Glijmiddel: Normaal Kleur: Transparant Structuur: Glad Grootte: Gemiddeld Nominale breedte: 56 mm Dikte: Normaal Aantal per verpakking: 144 Merk: Durex Aanbevolen voor: In principe is ieder getest condoom geschikt voor vaginaal, oraal en anaal contact, mits de pasvorm goed is en er voldoende glijmiddel gebruikt wordt.
Durex Feel Sensual Condomerie.
Glijmiddel op basis van siliconenolie. In principe is ieder getest condoom geschikt voor vaginaal, oraal en anaal contact, mits de pasvorm goed is en er voldoende glijmiddel gebruikt wordt. Durex Feel Sensual: ultra dunne condooms. Durex Feel Sensual heette vroeger Durex Elite.
Durex elite condooms kopen? BESLIST.nl Ruime keus.
Condooms Durex Coral Feeling Ultra 12st. Het dunste condoom van Durex met glijmiddel dat gemiddeld 20% dunner is dan Durex Fetherlite en de Durex Elite condooms, zonder hiervoor aan veiligheid in te leverenDe speciaal ontwikkelde Sensi-Fit technologie zorgt voor een iets strakkere pasvorm en extra veel gevoel in de top van het condoom.
Durex Elite Postcondooms.nl.
Durex Elite 24 stuks. 24 stuks verpakking Durex Elite. Durex Elite is een ultradun condoom voorzien van extra glijmiddel o. Durex Elite 36 stuks. 36 stuks verpakking Durex Elite. Durex Elite is een ultradun condoom voorzien van extra glijmiddel o.
Durex Elite condsooms 3 stuks Postdrogist.
Durex Elite condooms zijn ultra dun en voorzien van extra glijmiddel voor een werkelijk sensueel gevoel. Durex condooms zijn speciaal gevormd om makkelijker aan te brengen en geven een beter gevoel tijdens het vrijen. Alle condooms zijn vervaardigd en get.
Durex Feel Sensual extra dunne condooms met extra veel glijmiddel. Condoom Anoniem.
Durex Feel Sensual condooms zijn ultra dun en voorzien van extra glijmiddel voor een werkelijk sensueel gevoel. Durex condooms zijn speciaal gevormd om makkelijker aan te brengen en geven een beter gevoel tijdens het vrijen. Durex Feel Sensual is de nieuwe naam voor Durex Elite, en wordt door Durex ook aangeboden onder de namen Durex Intimate Feel condooms en Durex Sensitivo Suave.

Contacteer ons