Resultaten voor condoom maat meten

   
condoom maat meten
 
Condoom maat bepalen Condoom.NU.
Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om op Google te delen Wordt in een nieuw venster geopend. condoom maat, condoom maat bepalen, condoom maat meten, mysize.
bol.com What size condom do you need? All condom sizes.
Such as flavoured or ribbed condoms. It is important to know that the size of your condom says nothing about your performance in bed and maybe it's' for you even better to have a buddy to take larger or smaller.
Digitale Condoom Maat Meter Condoomfabriek.nl.
Eigenlijk is dit heel eenvoudig dankzij de Digitale Condoom Maat Meter welke wij hebben ontwikkeld: pak een meetlint, ga naar de Digitale Condoom Maat Meter onderaan deze pagina, meet en vul de juiste waarden in waarna er razendsnel wordt berekend welke condoom maat voor jou de juiste is. Hulp bij het meten.
Bepaal nu eenvoudig jouw condoom maat met de condoommeter.
Bij het bepalen van de juiste maat is het vooral belangrijk dat de omtrek van de penis overeenkomt met de maat van de condooms. De lengte van je penis is hierbij minder belangrijk. Wanneer de lengte van een condoom te lang is, kan je namelijk het condoom niet helemaal afrollen.
Meet Je Penis Je ideale condoom maat bepalen.
MeetJePenis.nu helpt je een indicatie te krijgen van de maat condoom die jou het beste past. Gebruik simpelweg je smartphone om de breedte van je penis in erectie te meten. Op de pagina Meet Je Penis leg je de linkerkant van de penis tegen de nul-lijn.
Condooms op Maat Condomerie.
Meet de omtrek van de penis in erectie op ongeveer 1 cm vanaf de basis en noteer de maat in millimeters. Bekijk een video over het meten van de penis of lees meer over het vinden van een goed passend condoom.
Condoomwijzer Jouw condoommaat bepalen Because size does matter!
Dit zijn ook de maten die het meest in de winkels liggen. Koop eens een kleine verpakking van 3 condooms met nominale breedte 54mm en bepaal vanaf die maat of het condoom te strak, te los, of precies goed zit.
Wingman. Real. Easy.
Zie je in je penis dezelfde vorm als bij het contour model condoom, dan zou die weleens goed kunnen zitten. Bij de condoom maat kijken we naar de omtrek van de penis in stijve toestand. Om je condoom maat te meten is het handig dat je meetlint van papier of stof zoekt die je zowel om je penis kan wikkelen als langs je penis kan houden.
Welke maat condoom moet ik hebben? Condoom Anoniem.
Stap 1: Je condoom maat meten. Je condoom maat bepalen kan op verschillende manieren.: Meet in erectie, halverwege de penis de omtrek met een meetlint. Kijk in de tabel Condoom Maten op deze pagina welke condooms jou het beste zullen passen.

Contacteer ons