Zoeken naar durex performa

   
durex performa
 
Durex Performa condoom Veilige Seks Durex NL.
Verkrijgbaar in: x12. Met de Performa condooms verleng je je prestaties voor maximaal plezier. Ze hebben een speciaal glijmiddel dat helpt om het hoogtepunt uit te stellen en de seksuele opwinding te verlengen. In het reservoir zit een beetje benzocaïne.
Durex Performa condooms Geniet langer van seks!
Durex Performa Uitstellende Condooms. Durex Performa Uitstellende Condooms. Condooms voor langduriger plezier. Durex Performa is voorzien van een speciaal glijmiddel in de top van het condoom dat helpt het hoogtepunt uit te stellen en de seksuele opwinding te verlengen voor landurigere seks.
Durex Love Sex Performa.
Durex Extended Pleasure condoms use a special lube to delay climax and help intimacy last longer. Performa Lubricant for longer lasting pleasure. Special lubricant to help last longer. Containing benzocaine 5%. 100% electronically tested. Nominal width 52mm. Available In: 12s 3s.
FOK.nl cookie-informatie.
Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren wil je het geluid uit hebben, heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.
Durex Performa Condooms Kruidvat.
Spaar automatisch punten met Jouw extravoordeelkaart. Meer bestel bezorginformatie. Dit speciale condoom met glijmiddel zorgt ervoor dat je als man je hoogtepunt kan uitstellen en de seksuele opwinding kan verlengen. Durex Performa Condooms zijn ideaal voor langdurig plezier. Kenmerken van Durex Performa Condooms.:
bol.com Durex Performa Condoms 10 PCs.
The Durex Performa condoms have a special lubricant that it postpone orgasm. Also extend your sexual arousal for more enjoyment. Durex Performa 10pcs condoms are of normal thickness. The structure of the Durex Performa is smooth and the size medium.
Durex Performa Condomerie.
Durex Performa is voorzien van een speciaal glijmiddel in de top van het condoom dat helpt het hoogtepunt uit te stellen en de seksuele opwinding te verlengen voor langduriger seks. Durex condooms met Easy-On vorm zijn speciaal gevormd om makkelijker aan te brengen.
Albert Heijn.
De Drogist met Aandacht Durex Condooms Performa.
Special week 42/2018. Durex Condooms Performa. Durex Condooms Performa. Durex Condooms Performa. Op werkdagen voor 20.00 besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf 30. Bestelling gratis afhalen in de winkel. Durex Condooms Performa. Durex Performa Condooms zijn ontwikkeld voor langer durend plezier.
Durex Performa condooms voor uitstellen orgasme Condoom Anoniem.
Durex Performa is voorzien van een speciaal glijmiddel in de top van het condoom dat helpt de ejaculatie zaadlozing uit te stellen en de seksuele opwinding te verlengen voor langdurigere seks. Verpakt per 12 stuks in een doosje. Meer info: Langer vrijen met Durex Performa condooms.

Contacteer ons